22-06-2019

Optreden: Geluksweekend

Geluksweekend

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni staat Heerlen in het teken van het geluk.

De organisatie Heerlen Mijn Stad heeft met Swing-inn contact opgenomen m.b.t. een optreden op het pleintje voor Swing-inn en wel tijdens onze kids en streetdance-lessen.

  • Ter info: de opening van dit Geluksweekend vindt plaats op zaterdag 22 juni vanaf 10.30 uur tot 11.00 uur op de Morenhoek (voor dansschool Swing-Inn). Wethouder Peter van Zutphen doet een woordje, er is een bubbeltje, er wordt een dansoptreden gegeven en een openingsact verricht door De Positieve Stad. Uiteraard is iedereen van harte welkom!

Vanaf 19:00 uur bieden wij een gratis Rock & Roll Workshop aan en vanaf 20:00 uur volgt een swingend Rock & Roll feestje.

Op zondag 23 juni is er vanaf 18:30 uur onze gezellige Swingtime dansavond.

Tijdens het Geluksweekend voel jij je extra gelukkig in Heerlen-Centrum. Word jij blij van lekker eten en drinken, creatieve attenties en activiteiten in de zomerse buitenlucht? De ondernemers, cultuurbeoefenaars en inwoners van Heerlen in ieder geval wel en delen dit dan ook graag met jou!

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd o.a. de Facebookpagina van Heerlen Mijn Stad en De Vijf Pleintjes eveneens deze website in de gaten voor meer informatie.

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Gratis proefles aanvragen!