Kelly Engelen

Hi🙋‍♀️

Mijn naam is Kelly Engelen en ik ben 23 jaar. Een van mijn grootste passies is dansen. Toen ik klein was begon ik met kleuterballet en daarna ben ik sinds ik 8 jaar was begonnen met HipHop. Ik heb zowel reguliere lessen gevolgd als wedstrijdlessen. Het begon met een demoteam en daarna een wedstrijdgroep. Met mijn wedstrijdgroep heb ik met verschillende competities meegedaan (nationaal en internationaal). We zijn bijvoorbeeld in 2016 Nederlands Kampioen geworden en hebben ook deelgenomen aan het Europees Kampioenschap. Ook heb ik met veel plezier duo en solo gedanst op wedstrijden. Hiernaast heb ik andere dansstijlen beoefend, maar HipHop heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Wat dansen zo leuk maakt is dat het een uitlaatklep is voor je emoties en je maakt er vrienden mee voor het leven. Door goed te trainen en ervaring op te doen leer je steeds meer bij, zo kun je in een groep van elkaar leren en elkaar stimuleren om je talent verder te ontwikkelen.

De ervaring die ik heb opgedaan gedurende mijn dansleven wil ik graag overbrengen aan mijn leerlingen. Ik wil dat ze met plezier naar hun dansles komen en weggaan met het gevoel dat ze ook echt iets hebben geleerd. Ik geef les aan een wedstrijdgroep voor kids van 8 t/m 12 jaar. Het is heel mooi om te zien hoe zij kennis maken met het dansen van wedstrijden en dat ik hun kan begeleiden en klaarstomen voor wat er allemaal bij komt kijken.

Swing-Inn is een dansschool waarbij je vooral jezelf kunt zijn en warm wordt ontvangen. Door Swing-Inn heb ik er een dansfamilie bij!

Liefs,
Kelly