Afrodance is een dans-fitness-stijl waarbij de inspiratie komt uit de Afrikaanse dans. Deze stijl is zeer vrolijk en hierin kun je je eigen bewegings- vrijheid kwijt. Tijdens Afro dance kun je op blote voeten (hoeft niet!) en op heerlijke Afrikaanse muziek bewegen.

Afrodance lessen bij Swing-Inn

Bij Swing-inn krijg je Afrodance les van Desteney of Liss, zij zorgen ervoor dat je de les niet alleen als sport ervaart, maar vooral ook dat je er vrolijk van wordt! Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de danspassen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee doen!

Wat is Afrodance?

Dansfitness geïnspireerd op Africaanse dansstijlen zoals onder andere, Ndombolo, Afrohouse, AfroDance,Kuduro, Azonto, Pantsula, Gwara Gwara en Lipala. Dit zorgt voor een swingende, vrolijke en effectieve fitnesstijl. Afro dance is geschikt voor iedereen omdat de passen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: vetverbranding, spierversterking, verbeterde houding, betere conditie, betere coördinatie, ontspanning en meer flexibiliteit.

Wil je deze les een keer vrijblijvend uitproberen? Vraag dan een gratis dagpas aan!