Start 08-10-2021

Bodytraining

Wat kun je verwachten bij Swing-inn te Heerlen ?
Een Fitness vorm waarbij aandacht is voor afvallen, kracht, conditie maar vooral plezier en gezellig samen sporten. Een vorm die het lichaam sterk maakt, flexibiliteit en ontspanning geeft. Wij bieden een toegankelijke vorm van Fitness. Onze lessen zijn voor iedereen te volgen. Nieuwsgierig? Vraag een gratis dagpas aan en doe een keer mee!

Bodytraining lessen bij Swing-inn

Bij Swing-inn krijg je les van Suzanne Smeets. Suzanne zorgt ervoor dat je de les niet alleen als sport ervaart, maar vooral ook dat je er vrolijk van wordt! Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de bewegingen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee sporten!

Wat is Bodytraining?

Bodytraining is een training met als doel om af te vallen. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn.  Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Dit zorgt voor een fysiek sterke en effectieve fitnesstijl. Bodytraining is geschikt voor iedereen omdat de bewegingen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: vetverbranding, spierversterking, verbeterde houding, betere conditie, betere coördinatie, ontspanning, betere ademhaling en meer flexibiliteit. Deze les wordt gegeven op vrijdagochtend.

Wil je graag kennis maken? Vraag een gratis dagpas aan doe mee.

Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Enjoy the rhythm!