Start 06-10-2021

Gymnastiek

Wat kun je verwachten bij Swing-inn te Heerlen ?
Op muziek die jou aanspreekt ga je in groepsverband werken aan je conditie, lenigheid en stabiliteit. Deze zeer gevarieerde les is speciaal voor de wat oudere sporter van 50 jaar en ouder. Gezamenlijk train je je spieren zodat je soepel en fit bent en blijft. Iedere les is een weer verrassing; het enige wat vaststaat is dat plezier altijd voorop staat. Vraag een gratis dagpas aan en doe een keer mee!

Gymnastiek lessen bij Swing-inn

Bij Swing-inn krijg je les van Suzanne Smeets. Suzanne zorgt ervoor dat je de les niet alleen als sport ervaart, maar vooral ook dat je er vrolijk van wordt! Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de bewegingen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee sporten!

Wat is Gymnastiek?

Gymnastiek is een training met als doel om fit te blijven. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn.  Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Dit zorgt voor een fysiek sterke en effectieve fitnesstijl. Gymnastiek is geschikt voor iedereen omdat de bewegingen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: meer energie, spierversterking, verbeterde houding, betere conditie, betere coördinatie, ontspanning, betere ademhaling en meer flexibiliteit. Kortom, je voelt je fitter en sterker. Deze les wordt gegeven op vrijdagochtend.

Wil je graag kennis maken? Vraag een gratis dagpas aan doe mee.

Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Enjoy the rhythm!