Happy Fitness bij Swing-Inn

Tijdens de Happy Fitness les van Swing-inn, gaat het vooral om het genieten van de combinatie dans en fitness. Van muziek word je vrolijk en ga je vanzelf bewegen. Hierdoor voelt het sporten minder als MOETEN, maar meer als een uurtje lekker uit je dak gaan op leuke en vrolijke muziek.
Na afloop heb je een echte conditie training gevolgd, maar dat heb je niet in de gaten, want je hebt genoten van de energie en de leuke muziek.
Bij Swing-inn heerst een ongedwongen sfeer, waarbij de focus niet alleen op prestatie, maar juist op plezier ligt. De bewegingen worden vaak herhaald, zodat deze snel in je systeem zitten, zonder dat er constant op techniek wordt gehamerd. Je eigen improvisatie en creativiteit mogen er ook zeker zijn. Tijdens de les waan je je op een gezellig feest. Iedereen mag bewegen op zijn eigen manier.

Wat is Happy Fitness?

Samen plezier maken, terwijl je aan je conditie en kracht werkt. Wij gebruiken steps en kleine gewichten en blijven de gehele workout in beweging. De gezellige sfeer en het plezier in bewegen vormen samen een swingend geheel. Je kunt Happy Fitness op elk niveau volgen van beginner tot gevorderde sporter. De instructrice heeft jaren ervaring in dans en sport en weet iedereen op haar eigen niveau te motiveren.

Voor wie is Happy Fitness?

Word jij vrolijk van muziek? Dan is er geen leukere manier om te sporten dan happy Fitness. Elke maand verandert de muziek en de bewegingen. De ene maand meer conditie en de andere maand meer kracht. Je kunt aan het begin van elke maand instappen, want er wordt elke maand met een nieuw programma gestart. Wil jij deze Leuke Fitness-les eens proberen?
Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een gratis dagpas!
Enjoy the rhythm!