Feminine Dance

Latin Power behoort tot onze Feminine Dance stijlen. Onze Feminine Dance stijlen zijn Latin, Burlesque, Dancehall en Reggaeton. Elke maand kiezen wij een andere dynamische dansstijl, waarin je wordt uitgedaagd om snel, vrouwelijk, krachtig en sierlijk te bewegen.

Latin Power volgen bij Swing-inn

Deze nieuwe dans- sportstijl wordt op moderne Latin muziek/beats gedanst. Het is een combinatie van vrouwelijkheid, energie en kracht.
Bij Swing-inn heerst een ongedwongen sfeer, waarbij de focus niet alleen op prestatie, maar juist ook op het plezier van bewegen ligt. De bewegingen worden vaak herhaald, zodat deze snel in je systeem zitten, zonder dat er constant op techniek wordt gehamerd. Je eigen improvisatie en creativiteit mogen er ook zeker zijn. Tijdens de les waan je je op een gezellig feest. Iedereen mag bewegen op zijn eigen manier. Une Dos Tres!

Wat is Latin Power?

Latin Power is een combinatie van Latin- en Urban- dansstijlen. De gezellige sfeer en het plezier in bewegen vormen samen een swingend geheel. Je kunt Latin Power  op elk niveau volgen, van beginner tot gevorderde danser. Dans een keer met ons mee en ervaar zelf onze Latin Power lessen.

Voor wie is Latin Power?

Latin Power is voor pittige dames die hun vrouwelijkheid durven te tonen. Krijg jij goede zin van  muziek? Dan is er geen leukere manier om te bewegen dan met Latin Power.
Elke maand verandert de muziek en de bewegingen. De ene maand meer Dancehall en de andere maand meer Latin. Omdat er elke maand met een nieuw programma wordt gestart, kun je aan het begin van elke maand instappen.
Heb je eens zin om deze dans-les te proberen?
Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een gratis dagpas!

 

Enjoy the rhythm!