Online danslessen volgen bij Swing-Inn

Bij Swing-inn kun je online danslessen volgen op verschillende niveaus en wel vanaf basis/beginners tot gevorderd. In onze online danslessen leer je de basistechniek en vervolgens gaan we dit uitbreiden/opbouwen. Swing-inn geeft deze lessen in een ongedwongen sfeer, waarbij de focus niet alleen op techniek ligt, maar vooral ook op plezier. De figuren worden vaak herhaald, zodat het dansen snel in je systeem komt. Je eigen improvisatie en creativiteit mogen er ook zeker zijn. Tijdens de online dansles ben je in je eigen omgeving en mag je bewegen op jouw manier.

Wat zijn online danslessen?

Online danslessen bestaan uit verschillende onderdelen.

  • Online dansvideo’s: Wij hebben voor diverse dansstijlen telkens 5 instructie video’s online staan. Afhankelijk van de dansstijl die jij hebt gekozen, ontvang je van ons een inlogcode om deze video’s te bekijken en te oefenen. Dit doe je uiteraard op jouw eigen tempo.
  • Live-stream: Nadat jullie de variaties van de lesvideo’s hebben geoefend en onder de knie hebben, kun je ook voor live-stream lessen kiezen. De instructeur bekijkt dit dan en geeft jullie feedback, zodat jullie de puntjes op de “i” kunnen zetten. De live-stream gaat via Zoom, Whatsapp of JItsi Meet.
  • Privéles: Via live-stream kun je ook voor priveles kiezen. 30 minuten privéles via live-stream. Maak met onze instructeur een afspraak voor het volgen van een privéles. De extra kosten voor deze privéles zijn € 37,50.

Wat betekenen onze online danslessen volgen voor jou?

Online dansles volgen betekent, dat wij het tempo aan jou aanpassen. Jij bepaalt of je een keer per maand, een keer per week of zelfs dagelijks oefent. Wil je onze online danslessen voor een speciale gelegenheid leren of vind je het gewoon leuk om op muziek te bewegen? Je kunt bij ons diverse dansen en stijlen volgen. Deze zijn telkens verdeeld in blokken van 5 lessen.

Welke online danslessen hebben wij voor jou?

Je kunt bij Swing-inn kiezen uit:

  • Foxtrot of Discofox: Deze koppeldans wordt het meest op feesten en bruiloften gedanst en is de meest gebruikelijke openingsdans. Wil je deze dans graag online leren? klik dan hier om jouw online danslessen te bestellen.
  • Salsa: Salsa wordt gedanst door jong en oud en is een van de populairste dansen op dit moment. Heel veel moderne muziek is Spaanstalig en wordt, net zoals de traditionele nummers, heel veel gebruikt om de salsa te dansen. Wil jij deze dans thuis leren via onze online danslessen? Klik dan hier om jouw online salsalessen te bestellen.
  • Weense wals: Tijdens Carnaval, de Oktoberfeesten of de concerten van André Rieu, horen wij regelmatig de Weense wals. Deze leuke en vrolijke dans hebben wij zo gemaakt, dat je deze thuis goed kunt leren en oefenen. Wil jij vrolijk en swingend door de huiskamer walsen? Klik dan hier om jouw online danslessen van de Weense wals.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Veel dansplezier gewenst!

Wil je graag een gratis online-dansles proberen. Klik hier…

 

Enjoy the rhythm!