Wat is Pom Dance?

Pom Dance of power pom is een dans die eigenlijk vooral bekend is in Amerika en natuurlijk hoort bij het daar zeer populaire cheerleading. Langs de lijnen en op de velden van de wedstrijden in de NFL en NBA worden de fans opgezweept door de energie en dansmoves van de cheerleaders.

Strakke lijnen, synchrone bewegingen, verschillende dansformaties, een krachtige uitstraling, aandacht voor showmanship en vooral veel power zijn aspecten van deze aanstekelijke dansstijl. En om nog meer aandacht te trekken en de choreografie├źn helemaal tot hun recht te laten komen maken we tijdens deze les uiteraard gebruik van echte pompoms.

Lijkt jou dit ook te gek om te doen? Meld je dan aan en kom meedoen!

 

Feminine Dance

Pom Dance is een van de stijlen die behoort tot onze Feminine Dance. Tijdens de Feminine Dance les komen veel verschillende dansstijlen zoals burlesque, hiphop, dancehall, reggaeton, salsa, jazz en power pom aan bod. Elke maand kiezen wij een andere dansstijl en nieuwe muziek, zodat je altijd weer opnieuw wordt uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen.

Workshop Pom Dance

Naast de reguliere Feminine Dance les waar Pom Dance een onderdeel van uitmaakt is het ook mogelijk om een losse workshop in deze stijl te boeken bij Swing-Inn. Neem voor meer informatie contact met ons op en dan helpen we je graag verder.