Ontspanning door inspanning
Met veel plezier wordt er in een ontspannen sfeer stijldansen-fit-55-plus lessen gegeven aan alle senioren die dat willen. Geestelijke en lichamelijke training, sociale contacten en nieuwe dansen ontdekken: dát biedt Swing-inn. Maak er een gezellige ochtend van en kom swingen in het centrum van Heerlen.

Cultuur en beweging
Bewegen en kennis maken met nieuwe dansvormen is het belangrijkste motief. Elke week worden alle dansen geoefend en opgefrist. Af en toe een beetje techniek of een nieuw figuurtje, en af en toe een nieuwe dans leren, zoals bijvoorbeeld de Argentijnse tango of de salsa.
Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Dansmiddag
Eens per maand organiseert Swing-inn op maandag een dansmiddag. Dit is een gezellige middag met twee uur lang dansen op de leukste hits van toen en nu. Iedereen die van dansen houdt, is van harte welkom. Meld je hier aan voor de eerstvolgende Dansmiddag!

Subside via de gemeente Heerlen:

Met het deelnemersbewijs PAS 55+ activiteiten ontvangt u een korting van 35% op ons lesgeld. Deze pas wordt uitgegeven door Alcander, en alleen verkrijgbaar voor inwoners vanaf 55 jaar uit Heerlen of Hoensbroek. Het deelnemersbewijs kan aangevraagd worden in het jaar waarin men 55 jaar wordt. Lees hier het reglement PAS 55+

 

Enjoy the rhytym!