Yoga-Fit

Yoga-Fit is een training van Tai Chi, Pilatus en Power Yoga waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning?

Yoga-Fit lessen bij Swing-Inn

Bij Swing-inn krijg je les van Angela Spiga. Angela zorgt ervoor dat je de les niet alleen als sport ervaart, maar vooral ook dat je er vrolijk van wordt! Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de bewegingen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee doen!

Wat is Yoga-Fit?

Yoga-Fit is fitness vorm ge├»nspireerd op Tai Chi, Pilatus en Power Yoga. Dit zorgt voor een fysiek sterke en effectieve fitnesstijl. Yoga-Fit is geschikt voor iedereen omdat de bewegingen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: vetverbranding, spierversterking, verbeterde houding, betere conditie, betere co├Ârdinatie, ontspanning en meer flexibiliteit.

Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Enjoy the rhythm!

Abonnementskosten

  • 4 lessen p/m € 6,25 per les