Yoga in Heerlen

Yoga is in vele soorten te vinden. Wat kun je verwachten bij Swing-inn te Heerlen ?
Een vorm die het lichaam sterk maakt, flexibiliteit en ontspanning geeft. Wij bieden een toegankelijke vorm van Yoga. Onze lessen zijn voor iedereen te volgen. Nieuwsgierig? Vraag een gratis dagpas aan en doe een keer mee!

Yoga lessen bij Swing-inn

Bij Swing-inn krijg je les van Angela Spiga of Roxanne Creusen. Angela zorgt ervoor dat je de les niet alleen als sport ervaart, maar vooral ook dat je er vrolijk van wordt! Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de bewegingen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee doen!

De les van Roxanne draait om ontspanning en inspanning en wordt daarom Yoga-fit & Zen genoemd. Het gaat erom dat je na de les met een relax en ontspannen gevoel naar huis gaat. Na een drukke dag werken, of als je later op de avond nog moet leren, is dit een ideaal uurtje voor jezelf om te bewegen en om tot gehele ontspanning te komen. Even niet in het ritme van alle dag zijn maar even een momentje voor jezelf. De les is voor iedereen toegankelijk.

Wat is Yoga-fit?

Yoga-Fit is een training van Tai Chi, Pilatus en Power Yoga waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Deze les wordt gegeven op zaterdagochtend.

Yoga-fit & Zen biedt ook een wisselwerking tussen fysiek en mentaal sterk zijn. Verschillende elementen yoga komen naar voren zoals van yoga-yin, yoga-yang en power-yoga. Er wordt naast bewegen ook zeer veel gefocust op de ademhaling. Deze les wordt op donderdagavond gegeven.

Wat is Yoga-fit & Zen?

Yoga-Fit is fitness vorm geïnspireerd op Tai Chi, Pilatus en Power Yoga. De variant met het Zen element haalt z’n inspiratie uit Yoga-yin, Yoga-yang en Power-yoga. Dit zorgt voor een fysiek sterke en effectieve fitnesstijl. Yoga-Fit is geschikt voor iedereen omdat de bewegingen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: vetverbranding, spierversterking, verbeterde houding, betere conditie, betere coördinatie, ontspanning, betere ademhaling en meer flexibiliteit.

Wil je graag kennis maken? Vraag een gratis dagpas aan doe mee.

Docent:  Angela Spiga