Kennis maken? Gratis dagpas aanvragen

Corona update 15-1-2022

Lieve dansers/ouders,

Verheugd kunnen wij jullie laten weten, dat wij vanaf zaterdagochtend 15 januari 2022 weer alle danslessen voor alle leeftijden binnen mogen opstarten en dat ons normale lesrooster weer ingaat!

We hebben in de persconferentie de bevestiging gekregen van de boodschap die we afgelopen dinsdag nog eens stevig onder de aandacht hebben gebracht: het is essentieel dat mensen blijven dansen, sporten en bewegen.

Zojuist hebben wij onderstaande nieuwsbrief van de Nederlandse Dansbond ontvangen en nemen we jullie mee in de maatregelen die vanaf morgen, zaterdag 15 januari, van toepassing zijn.

Openstelling dansscholen

U kunt uw deuren weer openen en leden ontvangen. Hieronder de belangrijkste versoepelingen:

  •  Het is voor alle leeftijden weer mogelijk om binnen en buiten te sporten. Geen restricties op leeftijd dus of eindtijden.
  •  U dient de 1,5 meter afstand te waarborgen. De enige uitzondering hierop is jeugd onder de 18 jaar en als het voor de sportactiviteit niet mogelijk is om de 1,5 meter aan te houden. Denk daarbij aan bepaalde dansstijlen.
  • De bij u bekende hygiënemaatregelen zijn van toepassing.

Binnen:

  •  Er is geen beperking in de groepsgrootte in een binnenruimte. Wel dient de 1,5 meter aangehouden te worden zoals hierboven beschreven.
  • Er zal nog steeds een corona toegangsbewijs (CTB) aan sporters gevraagd moeten worden. Het CTB voor medewerkers is nog steeds geen verplichting.
  • Mondkapjes zijn verplicht, vanaf 13 jaar, bij binnenkomst en het verlaten van het centra. Tijdens het dansen hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.
  • Reserveren is geen vereiste vanuit de overheid maar een keuze voor u als ondernemer.
  • Horeca dient gesloten te zijn met uitzondering voor de afhaalfunctie.
  • Kleedkamers mogen wel open zijn. U dient wel de 1,5 meter afstand te borgen.

Buiten:

  • Geen van bovenstaande maatregelen voor de binnenruimte zijn van toepassing voor het buiten sporten.

Uiteraard hanteren wij het scannen van de QR-code en onze veilig dansen huisregels, zoals jullie deze van ons gewend zijn.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen jullie allemaal weer heel veel dansplezier. Indien er vragen zijn, horen wij die graag.

Tot gauw op onze dansvloer,

swingende groetjes,

Richard, Monique
Team Swing-inn.

 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Gratis proefles aanvragen!