Workshop Line-Dance

Line-dance is veel breder dan het stereotype country en western line-dance. De muziekstijlen zijn echter oneindig. Grease, Twist, Cotton eye joe, merengue, wij kunnen van vrijwel alle dansstijlen een line dance maken. Line-dance wil zeggen dat iedereen in een rij staat of als groep in de zaal. De dans wordt dan ook zonder danspartner gedanst. Tijdens de workshop word je gegarandeerd vrolijk en leer je sowieso iets nieuws. Beleef met z’n alle plezier en geniet van het dansen tijdens onze toffe line-dancing workshop! Scrol naar beneden voor onze arrangementen. 

De workshop

De line-dancing workshop begint met een korte warming up. Onze instructeurs maken het super simpel, waardoor je binnen no time de dans onder de knie hebt! Je hoeft dan ook geen ervaren line-dancer te zijn om mee te kunnen doen aan deze workshop. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Vervolgens kunnen jullie beginnen om als groep de dans neer te zetten. Dat maakt line-dancing zo aanstekelijk, dat jullie allemaal snel de pasjes zullen oppakken. Voor je het weet, staat de hele groep mee te dansen!

De line-dancing workshop is perfect voor verschillende gelegenheden zoals vrijgezellen feesten, teambuilding dagen of verjaardagsfeesten. Daarnaast is het zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen.

Line-dancing

Line-dance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Het is een dansstijl waarbij je in een lijn/rij danst, waardoor het één geheel wordt. Iedereen maakt dezelfde bewegingen op dezelfde maat. Oorspronkelijk werd line dancing vooral op coutry muziek gedanst, maar tegenwoordig kun je dit ook op verschillende andere muziekstijlen beoefenen. 

Swing-inn heeft verschillende lice-dancing arrangementen waaruit je kan kiezen. Alle arrangementen beginnen vanaf 8 personen. Zie hieronder de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul dan ons contactformulier in!

Arrangementen

Basic
60 minuten
Workshop

Vanaf 8 personen
€ 19,95 per persoon

Basic plus
75 minuten
Welkomsdrankje
Workshop
Afsluitdrankje

Vanaf 8 personen
€ 29.95 per persoon

De Luxe
90 minuten
Welkomsdrankje
Workshop
Borrelgarnituur/ Sushi
Cocktail

Vanaf 8 personen
€ 42,50 per persoon

Vraag ons voor meer mogelijkheden via het contactformulier. Wij nemen graag contact met u op.

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!