01-12-2019

Geannuleerd: Bachata Bootcamp: Richendel & Flora

Helaas, er zijn te weinig inschrijvingen voor deze workshop.

In het nieuwe jaar proberen wij het nog een keer met Richenedel en Flora:

Bachata Bootcamp van Richendel & Flora:

Richendel Inecia Richendel Inecia een allround danser met Antiliaanse roots. Al 6 jaar geeft hij danslessen en danst hij op  nationle en internationale podia. Zijn focus ligt voornamelijk op tradioneel bachata/ footwork, musicality & partnerwork. Met veel plezier en passie verzorgt hij zijn wekelijkse lessen.

Flora Landwier is na de dansacademie les gaan geven. Dat doet ze nog nog steeds met veel plezier. Flora heeft in enkele salsa & bachata showteams gezeten, waaronder Guiramigos, Bachata Passion students showteam (dat afgelopen jaar het NK gewonnen heeft!), en momenteel het bachata showteam onder leiding van Richendel.

Flora: We geven bachata fusion & dominican bachata les van beginners tot gevorderden. Meestal met een stukje footworks. We dansen in een internationaal bachata showteam ons volgende optreden is in Letland.

Wil jij ook eens kennismaken met onze Bachatadansstijl? Onze workshop bestaat uit: warming-up, footworks individueel, partnerwork en een figuur aan het einde van de bootcamp.

Schijf je hieronder in voor onze bootcamp.

Datum: zondag 1 december 2019
Tijd: 14:00 uur
Kosten: 25,– per persoon inclusief 2 consumpties

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!