03-06-2023

Optreden: De-stad-als-speeltuin-dag

Heerlen voegt steeds meer creatieve en speelse elementen toe aan het centrum. Als onderdeel van het project Stad als Speeltuin maakt de Walk Walk Dance ons stadscentrum nog speelser.

Zaterdag 3 juni roepen we tevens uit als Stad-als-Speeltuin-Dag. Bij alle overige elementen van de Stad als Speeltuin vindt u tussen 11.00 en 16.00 uur extra activiteiten, verspreid over de hele binnenstad. Deze elementen zijn bedacht en uitgevoerd door lokale partners en kunstenaars.

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur komen mensen naar de boom op ons pleintjes kijken. In deze boom hangen speakers waar muziek uit komt. Dit is in het kader van De Stad als Speeltuin. Deze boom wordt genoemd: Voetjes van de Vloer. Je kunt namelijk op verschillende knoppen drukken die aan de boom hangen. Daar komen dan 5 verschillende soorten muziekstijlen uit.

Tevens zijn er rondleidingen waardoor er diverse mensen over het plein lopen om naar alle speeltoestellen te kijken.

Optreden en workshops

Tussen 11:00  en 15:00 uur geven wij 5 korte optredens en miniworkshops.(TikTok dansjes)   Een optreden met workshop duurt ongeveer 15 minuten per keer.

1. Het optreden door een van onze dansgroepen.
2. Een instructeur legt een tiktok dansje uit. Dit is een liedje van de boom. Leerlingen van Swing-inn en toeschouwers kunnen meedoen.
3. Tiktok dansje dansen, filmen en op TikTok plaatsen.

We hopen dat je op 3 juni erbij bent! Houd onze website www.heerlen.nl/stadalsspeeltuin in de gaten voor verdere updates en meer informatie over het programma

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!