05-11-2017

Oproep! Wij hebben jouw hulp nodig!

Help jij ons mee?

Wil jij een steentje bijdragen aan een leuker en mooier Parkstad?

Zo ja, dan kun je meedoen met een uniek, sfeervol en gezellig event.

Op donderdag 14 december organiseert Heerlen Mijn Stad een stadsparade met de naam “Urban Procession: a journey downtown”. De parade begint op het Maanplein waar de stoet zich verzamelt/vormt. Op het Maanplein willen we graag een idyllische setting creëren, waarbij dans het belangrijkste onderdeel is. Met een wals en een rumba wordt de uitstraling ‘sjiek’.

Gratis workshop

Zondag 5 november geven wij een gratis workshop Weense wals om 18:30 uur. Wil je graag deelnemen aan deze gratis workshop dan stuur een berichtje naar Swing-inn.

Wals: https://www.youtube.com/watch?v=W41tj4o4OuM
Rumba:  https://www.youtube.com/watch?v=eTA4fMfH33k

De “Urban Procession”

is een stadsparade door Heerlen-Centrum, waarbij alles waar Heerlen om bekend staat – zowel negatief als positief – aan bod komt. Denk hierbij aan: dans, muziek, theater, straatkunst, maar ook het grimmige verleden van de stad. De stoet verzamelt zich op het Maanplein om vervolgens de binnenstad in te trekken, waar op verschillende locaties een performance gegeven wordt. Iedereen kan zich bij de stoet voegen. Verenigingen, families, vriendengroepen, individuen, iedereen is welkom. De “Urban Procession” is niet alleen een tocht door de stad, het is ook een tocht door verschillende emoties; van romantisch tot grimmig tot feestelijk. Feestelijk en hoopvol zijn ook de kernwoorden wat betreft het einde van de tocht, want we sluiten op feestelijke wijze af. In een bijzondere setting met muziek, hapjes en drankjes.

Foto Maanplein: Marcel van Hoof.

 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!