30-3-2024

Paas-Bachata social Zat. 30 maart

De Swing-inn Bachata Social is een Bachata dansavond en de perfecte gelegenheid om gezellig met je mede-cursisten de variaties die je geleerd hebt te oefenen en te routineren op heerlijke muziek!

Datum: zaterdag 30 maart 2024
Tijd: 20:00 uur tot 24:00 uur (inclusief Bachata workhop)
Tickets: Leden van Swing-inn kunnen hier hun gratis tickets bestellen. G
raag willen wij vooraf weten hoeveel bezoekers komen.
Entree: € 5,– p.p. voor niet leden. 

Niveau:

Op elk niveau kun je genieten van dansen. Dansen is bewegen op muziek. Hierbij is het aantal dansfiguren die je leert niet zo belangrijk, maar het gaat erom dat je de variatie die je geleerd hebt goed en soepel kunt dansen.

Routine:

Regelmatig komt het voor, dat onze leden naar de les komen en de variaties van de afgelopen weken zijn vergeten. Dat is uiteraard geen probleem. Een nieuwe variatie moet minstens 10 tot 20 keer worden geoefend, voordat deze routine wordt. Routine krijg je alleen door heel veel te oefenen/dansen.

Dansvaardigheid:

Onder dansvaardigheid verstaan we niet alleen de variatie kunnen nadoen, maar het automatisme ontwikkelen voor de danspassen, de souplesse, het ritmegevoel, het goed kunnen leiden en volgen, interactie met je danspartner, de muzikaliteit en techniek. Al deze vaardigheden worden tijdens de Swing-inn Bachata Social  geoefend, waardoor de dans heel natuurlijk/soepel gaat uitzien.

 

Drukte op de dansvloer:

Tijdens de dansles ligt de focus vaak op de nieuwe variatie. De drukte op de dansvloer wordt hierbij nauwelijks opgemerkt. Tijdens onze Swing-inn Bachata Social is het drukker dan normaal. Het ontwijken van andere dansparen op de dansvloer is een vaardigheid die je hier ontwikkelt.

Last but not Least…

Gezelligheid en sfeer:

Tijdens onze  Swing-inn Bachata Social staat vooral gezelligheid en sfeer centraal. Niks moet en alles mag. Tijdens deze avond,  mag jij kiezen of je danst of niet en hoeveel dansjes je wilt maken. Je hoeft dus echt niet uren achter elkaar op de dansvloer te staan. Echter wil je dansen, dan kun je dansen! Wil je even met jouw partner of vrienden een praatje maken, dan mag dat natuurlijk ook.

Kortom: De Swing-inn Bachata Social is een gezellig maar zeker ook een belangrijk onderdeel van jouw danslessen.

Een bijkomend voordeel is, dat je op alle Swing-inn Bachata Socials welkom bent. Dus ook op de dagen dat je geen les volgt.

Dance, enjoy the rhythm!

NIet leden:

Alle oud-leden of niet-leden zijn ook van harte welkom op onze Swing-inn Bachata Social.
Zij betalen € 5,00 entree. Voor alle actieve leden zijn deze dansavonden GRATIS!

Een gezellig en leerzaam avondje bewegen en genieten. Kom jij ook?

Data onder voorbehoud

 

 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!