10-04-2021

Online Salsa Social op zat. 10 april

Datum: zaterdag  10 april 2021
Tijd: 20:30 uur tot 21.30 uur
Aanmelden: Scroll naar beneden en schrijf je in voor onze zoom-link

Dance, enjoy the rhythm!

De online Swing-inn Salsa Social is een gezellig salsa oefenuurtje en de perfecte gelegenheid om  de dansen die je geleerd hebt te oefenen en te routineren op heerlijke muziek!

Niveau:

Op elk niveau kun je genieten van dansen. Dansen is bewegen op muziek. Hierbij is het aantal dansfiguren die je leert niet zo belangrijk, maar het gaat erom dat je de variatie die je geleerd hebt goed en soepel kunt dansen.

Routine:

Regelmatig komt het voor, dat onze leden naar de les komen en de variaties van de afgelopen weken zijn vergeten. Dat is uiteraard geen probleem. Een nieuwe variatie moet minstens 10 tot 20 keer worden geoefend, voordat deze routine wordt. Routine krijg je alleen door heel veel te oefenen/dansen.

Dansvaardigheid:

Onder dansvaardigheid verstaan we niet alleen de variatie kunnen nadoen, maar het automatisme ontwikkelen voor de danspassen, de souplesse, het ritmegevoel, het goed kunnen leiden en volgen, interactie met je danspartner, de muzikaliteit en techniek. Al deze vaardigheden worden tijdens de Swing-inn Salsa Social  geoefend, waardoor de dans heel natuurlijk/soepel gaat uitzien.

 

Drukte op de dansvloer:

Tijdens de dansles ligt de focus vaak op de nieuwe variatie. De drukte op de dansvloer wordt hierbij nauwelijks opgemerkt. Tijdens onze Online-Swing-inn Salsa Social is het niet druk maar de ruimte is veel kleiner dan bij Swing-inn. Het compact dansen is een vaardigheid die je hier ontwikkelt en die je straks kunt gebruiken op een drukke dansvloer.

Last but not Least…

Gezelligheid en sfeer:

Tijdens onze  Swing-inn Salsa Social staat vooral gezelligheid en sfeer centraal. Niks moet en alles mag. Tijdens dit uurtje, mag jij kiezen of je danst of niet en hoeveel dansjes je wilt maken. Je hoeft dus echt niet alle liedjes te dansen. Echter wil je dansen, dan kun je dansen! Wil je even met jouw partner een praatje maken, dan mag dat natuurlijk ook. Extra gezelligheid creëer je door de hapjes en de drankjes, dus maak het je naar de zin en dans mee met Swing-inn!

Kortom: De Swing-inn Salsa Social is een gezellig maar zeker ook een belangrijk onderdeel van jouw danslessen.

Een gezellig en leerzaam uurtje bewegen en genieten. Doe jij ook mee.

Schrijf hieronder in en reserveer jouw plaats!

Data onder voorbehoud.

Meld je hier aan

Je gegevens

 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!