streetdance teens

Hiphop danslessen voor tieners

Wil je graag uit je dak gaan met de álle vetste moves? Bij de hiphop streetdance dansles mag én kan het allemaal. Onze instructrices hebben allen hun eigen lesmethodes, dansopvattingen en tempo. Bij wie voel jij je op je plaats? Om hier achter te komen mag je bij alle instructeurs gaan kijken via een proefles. Kom vrijblijvend eens kijken bij de proefles of klik om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Hiphop Streetdance

Tijdens de hiphop danslessen voor tieners leven we ons helemaal uit. Met zijn allen lekker fanatiek bewegen op muziek. Je leert tijdens de lessen niet alleen de juiste technieken en danspassen, ook beleef je enorm veel plezier met de andere dansers.

Hiphop Streetdance lessen in Heerlen en Landgraaf

Deze dansvorm is letterlijk van de straat afkomstig. In New York begonnen jonge mensen in arme gebieden op straat te dansen, genietend van R&B en hiphopmuziek. In de jaren negentig verspreidde deze dansstijl zich over heel Europa. Tegenwoordig wordt het beschouwd als onderdeel van hiphopmuziek en is het nog steeds erg populair. Streetdance wordt vaak op snelle muziek gedanst en het is een combinatie van techniek, pasjes en ritme. Bij deze dans wordt er meer gefocust op een choreografie dan op freestylen.

Ook in Heerlen en Landgraaf is streetdance al jaren een mega populaire moderne dansvorm. Wij geven in Heerlen in onze eigen locatie les maar ook in Landgraaf bij een zaal die wij huren. Deze zaal heet “An de Koel” in Landgraaf. Dit doen wij al meer dan 15 jaar!

Hiphop Streetdance lessen bij Swing-Inn

Een uur helemaal losgaan met een zeer ervaren en enthousiaste docent, heerlijk toch? Je wordt iedere week uitgedaagd weer iets nieuws te proberen! Nieuwe bewegingen & nieuwe muziek. Streetdance vormt een perfecte dansstijl voor als je nog nooit danslessen hebt gevolgd. Vanuit streetdance lessen kun je ook kijken wat je verder leuk vindt en eventueel overgaan naar een andere dansstijl. Kom gezellig langs bij ons in Heerlen en ontdek welke dansstijl het beste bij jou past. Tijdens al onze danslessen staat fun centraal, maar je leert natuurlijk ook basistechnieken en danspassen die we vervolgens steeds gaan uitbreiden. Iedereen is welkom!

We hebben ook lessen voor andere leeftijdscategorieën:

Nieuwsgierig gewonden? Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek of streetdance iets voor jou is!

Stichting Leergeld:
Stichting leergeld is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen. Door een vergoedingsregeling is dit echter wel mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Enjoy the rhythm!