Kerstparade 2022

Meld je hier aan!

Het begint langzaam weer vroeger donker te worden en velen denken dan toch stiekem al een beetje aan…… Kerst! “It’s the most wonderful time of the year..”

Drie jaar geleden, hebben wij in de week voor Kerst, een Kerstparade mogen organiseren. Omdat dit een groot succes was, mogen wij dat ook dit jaar weer doen en wel in samenwerking met Heerlen Mijn Stad en Weller. Yeah!

Hieronder kun je de foto’s van de Kerstparade van 2019 bekijken!

Wat houdt de Kerstparade precies in?
Alle leerlingen van Swing-inn (t/m 18 jaar) dansen tijdens de Kerstparade in een optocht/stoet door het centrum van Heerlen. Dit lijkt een beetje op een Carnavalsoptocht. We lopen een stuk op muziek, waarna we dan de Kerstdans dansen op de plek, daarna lopen wij weer een stukje verder en stoppen wij weer op een bepaalde plek om de Kerstdans te dansen, enzovoort. De Kerstdans wordt tijdens de danslessen aan de leerlingen geleerd.

De Kerstparade wordt verdeeld in groepen met elk een eigen thema en kleding; zoals Kerstvrouwtjes, Kerstelfjes, Rendieren, Sneeuwpoppen en ijsbeertjes. De vorige keer hebben wij samen met veel moeders en vaders keihard gewerkt om rokjes te maken. Hiervoor zijn wij hen nog heel erg dankbaar! In alle kleding zijn lichtjes verwerkt, zodat het er extra magisch uitziet! Deze pakjes gebruiken wij dit jaar uiteraard weer.

Kortom, de kinderen gaan zelf een heel leuk evenement beleven en geven daarbij de mensen in Heerlen een magisch (kerst)gevoel tijdens het Kerstshoppen!

Wanneer gaan we dit doen?
Wij mogen 2 parades lopen, en wel op:

  1. Donderdag 22 december om 18.30 uur
  2. Vrijdag 23 december om 18.30 uur


Welke route leggen we af?

De route is als volgt: we starten bij Swing-inn, daarna lopen we op muziek naar het Pancratiusplein, waarna we door de Saroleastraat (winkelstraat) richting het Maanplein in het Maankwartier lopen. De kids hebben dan even pauze om een warme chocomel te drinken. Hierna lopen we dezelfde route weer terug en zullen we weer eindigen bij Swing-inn. De Kerstparade zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

Hoe en tot wanneer kun je je aanmelden?
AANMELDEN KAN UITERLIJK TOT EN MET 31 OKTOBER 2022
en wel via deze link (klik op de link). In verband met de voorbereiding van e.e.a. en het maken van eventuele extra pakjes, is aanmelden NA de sluitingsdatum helaas niet meer mogelijk.

Let op: Bij het doorgeven van de kledingmaat s.v.p. twee maten groter doorgeven! Dit in verband met een winterjas of dikke/warme kleding onder het pakje. De pakjes kunnen jullie ophalen op zondag 18 december bij Swing-inn. Verdere informatie hierover zullen jullie t.z.t. van ons ontvangen.

Wij hebben er weer enorm veel zin in! Jullie ook? Schrijf je dan gauw in!

Swingende groetjes,

Team Swing-inn.

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!