hiphop danslessen adults

Wil je graag uit je dak gaan met onze hiphop danslessen voor volwassen? Of zoek je een uitlaatklep om jezelf de energie voor de komende week te geven? Bij onze hiphop danslessen kan het allemaal. Onze instructrices hebben ieder hun eigen lesmethode, dansopvattingen en tempo. Bij wie voel jij je op je plaats? Om hierachter te komen mag je bij alle instructeurs gaan kijken. Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Ontstaan hiphop en streetdance

Hiphop is ontstaan rond de jaren tachtig in de straten van New York. Een aantal jaren later, rond de jaren negentig verspreidde deze dansstijl zich verder over Europa. Tijdens de uitvoering van hiphop dragen de dansers veelal stevige, extra grote kleding. Hierdoor kun je je gemakkelijk bewegen. De invloed van deze dansstijl op de mode, videobewerking, graffiti, dj’s en rappers is groot en niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Streetdance is een onderdeel van hiphop, waarbij vaak op snelle muziek wordt gedanst met een combinatie van techniek, pasjes en ritme.

Hiphop streetdance lessen

Tijdens onze hiphop danslessen kan iedereen zich helemaal uitleven. Iedereen kan lekker fanatiek bewegen op de muziek. Daarnaast leer je tijdens de lessen niet alleen de juiste technieken en danspassen, ook beleef je enorm veel plezier met alle andere dansers!

In Heerlen en Landgraaf kun je op hiphop streetdance les! Wij geven lessen in Heerlen op onze eigen locatie maar ook in Landgraaf kun je al meer dan 15 jaar bij Zaal “An de Koel” terecht. Tijdens onze danslessen kun je een uur helemaal los gaan samen met een zeer ervaren en enthousiast docent. Iedere week wordt je weer uitgedaagd door mee te gaan op de nieuwste en populairste danstrends. Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek of hiphop streetdance echt iets voor jou is!

Enjoy the rhythm!