De discofox is een uitbreiding van de foxtrot, waarbij elementen uit de jive, salsa/mambo, cha cha, boogie woogie en zelfs Rock & Roll worden gebruikt.

Door de hoeveelheid aan figuren wordt de disco-fox op een zeer kleine ruimte gedanst. Feit is dat op bijna alle muziek en elk feest discofox gedanst kan worden!
Deze dans is vooral populair in de Duitstalige landen en Zuid-Limburg.

Discofox lessen bij Swing-Inn

Bij Swing-inn krijg je les van Giel en José Smeets. Deze instructeurs volgen zelf regelmatig workshops. Giel en José zorgen ervoor dat je de les op een ongedwongen manier kunt volgen. Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de danspassen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee doen!

Wat is Discofox?

De Disco-fox komt uit Duitsland en combineert de foxtrot met rock en roll variaties. De Disco-fox is geschikt voor iedereen omdat de passen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: Makkelijk te leren, leuke vrolijke muziek, goed te gebruiken op feesten en een leuke hobby samen beleven.

De ideale openingsdans!

De Discofox is de ideale openingsdans. Op 80% van alle koppel-dansvormen tijdens een bruiloft of een feest kan een disco-fox worden gedanst. Deze dans leer je niet alleen voor je openingsdans maar kun je na jouw bruiloft nog jaren blijven dansen. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan ook op https://www.swing-inn.nl/lessen/openingsdans/ 

Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Enjoy the rhythm!