Zumba

Tijdens deze lessen word je gegarandeerd vrolijk! Zumba wordt op snelle, swingende muziek gedanst. In de workout worden techniek, pasjes en ritme gecombineerd. De les wordt gestart met een warming-up, hier worden de basisbewegingen behandeld. Vervolgens begint de training, die afgewisseld wordt door snelle en langzame intervallen. Tenslotte wordt er een cooling-down gedaan zodat blessures voorkomen worden.

Zumba lessen bij Swing-Inn

Bij Swing-inn krijg je les van Diana Cabrera Maria Ortez. Deze instructrice is geboren in Cuba, dus haar roots liggen bij de Latijns-Amerikaanse dans. Diana zorgt ervoor dat je de les niet alleen als sport ervaart, maar vooral ook dat je er vrolijk van wordt! Plezier staat in deze les centraal, maar je zult ook merken dat je de danspassen steeds beter onder de knie krijgt. Er heerst een informele sfeer en iedereen kan mee doen!

Wat is Zumba?

Zumba is dansfitness ge├»nspireerd op Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals onder andere de Salsa, Merengue en de Samba. Dit zorgt voor een swingende, vrolijke en effectieve fitnesstijl. Zumba is geschikt voor iedereen omdat de passen gemakkelijk te volgen te zijn. De voordelen die je kunt ervaren zijn: vetverbranding, spierversterking, verbeterde houding, betere conditie, betere co├Ârdinatie, ontspanning en meer flexibiliteit.

Wil je deze les een keer vrijblijvend uitproberen? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Enjoy the rhythm!

Abonnementskosten

  • 4 lessen p/m € 5,40 per les
  • 8 lessen p/m € 4,25 per les
  • 12 lessen p/m € 3,25 per les
  • Onbeperkt € 1,50 per les