Kennis maken? Gratis dagpas aanvragen

Corona update 25-1-2022

Lieve dansers/ouders,

Dinsdag 24 januari 2022 was er weer een persconferentie met Premier Mark Rutte en minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid). Er zijn opnieuw versoepelingen aangekondigd die ingaan op woensdag 26 januari.

Horeca en cultuursector mogen de deuren weer openen onder voorwaarden. Deze sectoren moeten elke dag om 22.00 uur sluiten en bezoekers moeten een geldig coronabewijs kunnen tonen. Sport- en cultuurbeoefening mag wel doorgaan na 22.00 uur, maar dan zonder publiek en het horecagedeelte (bar) moet gesloten zijn.

Quarantaine advies is veranderd

Het is niet altijd meer noodzakelijk om in quarantaine te gaan. Lees op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/thuisquarantaine/in-thuisquarantaine-door-corona wat de voorwaarden zijn.

Openstelling dansscholen

U kunt uw deuren weer openen en leden ontvangen. Hieronder de belangrijkste versoepelingen:

  •  Het is voor alle leeftijden weer mogelijk om binnen te dansen/sporten. Geen restricties op leeftijd dus of eindtijden.
  •  U dient de 1,5 meter afstand te waarborgen. De enige uitzondering hierop is jeugd onder de 18 jaar en als het voor de sportactiviteit niet mogelijk is om de 1,5 meter aan te houden. Denk daarbij aan bepaalde dansstijlen.
  • De bij u bekende hygiënemaatregelen zijn van toepassing.

Binnen:

  •  Er is geen beperking in de groepsgrootte in een binnenruimte. Wel dient de 1,5 meter aangehouden te worden zoals hierboven beschreven.
  • Er zal nog steeds een corona toegangsbewijs (CTB) aan sporters gevraagd moeten worden. Het CTB voor medewerkers is nog steeds geen verplichting.
  • Mondkapjes zijn verplicht, vanaf 13 jaar, bij binnenkomst en het verlaten van het centra. Tijdens het dansen hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.
  • Reserveren is geen vereiste vanuit de overheid maar een keuze voor u als ondernemer.
  • Horeca is tot 22:00 uur geopend.
  • Kleedkamers mogen wel open zijn. U dient wel de 1,5 meter afstand te borgen.
  • Uiteraard hanteren wij het scannen van de QR-code en onze veilig dansen huisregels, zoals jullie deze van ons gewend zijn.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen jullie allemaal weer heel veel dansplezier. Indien er vragen zijn, horen wij die graag.

Tot gauw op onze dansvloer,

swingende groetjes,

Richard, Monique
Team Swing-inn.

 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Gratis proefles aanvragen!