Kennis maken? Gratis dagpas aanvragen

Richtlijnen vanaf 5 juni 2021

  • Dansen / Sporten

Volwassenen  mogen weer dansen / sporten in groepen van maximaal 50 personen. Tijdens het dansen / sporten hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.

Binnen dragen alle personen vanaf 13 jaar een mondkapje, behalve tijdens het dansen / sporten of als ze hebben plaatsgenomen aan een tafeltje.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen/plannen-voor-sporten-binnen-en-buiten

  • Horeca

Eet- en drinkgelegenheden mogen weer open tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, staan/zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor  kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen binnen zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen.  Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is niet toegestaan. Een reservering van een inhaalles, gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht.

 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Gratis proefles aanvragen!