Kennis maken? Gratis dagpas aanvragen

Salsa in Heerlen voor Studenten

Salsa voor studenten Heerlen

  • Extra voordelige cursus
  • Les in hartje Heerlen
  • Focus op basis en styling
  • Wekelijks Gratis Proefles

Speciaal om studenten de kans te geven salsa te leren dansen is er een studentencursus salsa. In acht lessen van een uur leer je de salsa onder de knie te krijgen. De studentencursussen zijn voordeliger dan de reguliere cursussen. Naast de speciale studentencursussen hebben we ook in de reguliere cursussen altijd plek gereserveerd voor studenten om tegen het studententarief deel te nemen. Geef bij je inschrijving aan dat je student bent. De studentenprijzen gelden dan voor alle salsa niveaus

Waarom geven wij studenten Salsales in Heerlen?

Na de Corona-crisis is het wel erg duidelijk dat alleen zitten op jouw kamer niet het leukst is om te doen. Daarnaast is bewegen en vooral bewegen op muziek heel erg leuk om te doen en het is niet alleen goed voor je fysiek maar ook voor je brein (je brein doet diverse handelingen op hetzelfde moment bv. coördinatie, balans, bewegen op muziek synchroon met een danspartner ) en last but nog least voor je gevoel en welzijn. (Tegen eenzaamheid en het bevorderen van je sociale infrastructuur)

Eline Latten

Eline Latten zal de instructrice zijn van deze salsalessen. Ze heeft al ruim 2,5 jaar ervaring in het geven van danslessen en volgt zelf al een ruime tijd salsales met een partner. Ze wil deze passie graag overbrengen op medestudenten. Naast haar passie voor dansen en lesgeven studeert ze psychologie aan de universiteit van Maastricht. Als een echte student is ze altijd in de stemming voor een goede portie gezelligheid. Ze kijkt er onwijs naar uit om jullie te leren salsadansen.

Veiligheid m.b.t. Corona maatregelen.

Bij binnenkomst is er een looproute en er zijn stippen op de vloer aangebracht waardoor alle dansparen op hun eigen plek blijven dansen. Daarnaast hebben wij een registratiesysteem waardoor wij exact weten wie met wie danst.

Er zijn verschillende manieren voor studentenverenigingen om samen te werken met Swing-inn. Bijvoorbeeld door het promoten van de dansschool onder de leden, het organiseren van salsaworkshops op studentenfeesten of een andere bijdrage te leveren. Ben je zelf lid van een studentenvereniging en wil je je ook aansluiten bij Swing-inn? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten voor studenten

Kun je een geldige studentenpas tonen dan mag je 20% korting ontvangen op het reguliere tarief.
€ 64,– voor 8 lessen van 60 minuten (reguliere tarief is  € 80,–)

Wanneer: Woensdag 6 oktober om 21:00 uur

Neem bij vragen over lestijden en mogelijkheden contact op via info@swing-inn.nl

Reserveer hier jouw plaats: Stuur een bericht naar richard@swing-inn.nl 

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Gratis proefles aanvragen!