Workshop Burlesque

Burlesque is een dansstijl waarbij de kunst van het verleiden belangrijk is. Sexy outfits, strakke korsetten en vele verschillende accessoires. Dit extravagante uiterlijk in combinatie met de sensuele dans heeft het doel om het publiek te verleiden. Burlesque is een prachtige mix van teasen en ironie. Toon je vrouwelijkheid met een knipoog. Scrol naar beneden voor onze arrangementen. 

Afhankelijk van het gekozen arrangement zal de workshop Burlesque 1 tot maximaal 1,5 uur duren. De Burlesque workshop is een zeer laagdrempelige workshop voor jou en je vriendinnen. De workshop wordt als uitje voor een verjaardag of vrijgezellenfeest, maar is natuurlijk voor al uw gelegenheden beschikbaar. 

Vrouw in burlesque kleding

Burlesque warming up:

Tijdens deze leuke warming up nemen we je mee in de beginselen van het Burlesque dansen, ontwaken we je innerlijke burlesque-artiest en geven deze queen haar naam. Dus trek je beste outfit uit de kast en maak je klaar om te schitteren tijdens de Burlesque workshop!

Burlesque

Burlesque is de kunst van het teasen, voel je verleidelijk en krachtig. Wanneer jij en je vriendinnen helemaal in de sfeer zitten na de warming up van de Burlesque workshop, gaan we van start met het tweede gedeelte. Hier leer je de kneepjes van het burlesque tijdens een dans die van iedere vrouw een godin maakt. Boek je deze workshop voor een vrijgezellenfeest? Wat leuk, wellicht kun je deze dans tijdens de bruiloft presenteren.

Burlesque afsluiting

Leuk, krachtig en sexy. Wij brengen alles wat we hebben geleerd nog 1 keer samen en sluiten af met een fotomoment. Een mooie afsluiting van een leerzame workshop.

Informeer voor de mogelijkheden via ons contactformulier!

Arrangementen

Basic
60 minuten
Workshop

Vanaf 8 personen
€ 29,95 per persoon

Basic plus
75 minuten
Welkomsdrankje
Workshop
Afsluitdrankje

Vanaf 8 personen
€ 44.95 per persoon

De Luxe
90 minuten
Welkomsdrankje
Workshop
Borrelgarnituur/ Sushi
Cocktail

Vanaf 8 personen
€ 49,95 per persoon

Vraag ons voor meer mogelijkheden via het contactformulier. Wij nemen graag contact met u op.

Sluiten

Hi, super leuk dat je op onze website bent! Stuur ons gerust een appje als wij je ergens mee kunnen helpen.

Online inschrijven Gratis proefles!