Vind hier je geschikte danspartner


Wil je graag dansen, maar heb je geen danspartner? Geen probleem! Swing-inn heeft hiervoor een speciale database laten ontwikkelen genaamd ‘Dancematch.’ Dit is een gratis matching systeem dat zich richt op het vinden van een geschikte danspartner, rekening houdende met wat jij zoekt.
Er zijn veel singles die willen dansen, maar er zijn vaak weinig mensen in hun eigen vriendenkring die mee willen gaan. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat getrouwde personen graag dansen, maar hun partner niet. Geen nood: via onze database Dancematch vind je altijd wel iemand die bij jou past!

Meld je aan!
Om op zoek te gaan naar de juiste danspartner, stuur je een bericht via onze contactpagina. Wij maken een profiel van jou aan. Dit zijn gegevens over jezelf. Vervolgens selecteren wij op criteria, zoals danservaring, lengte, leeftijd of dansstijl. Zo kunnen wij jouw ideale danspartner vinden.

Danspartner gevonden?
Als wij iemand hebben gevonden dan nemen wij contact met jou op voor een gratis proefles. Daarna bepalen jullie zelf of je je wilt inschrijven. Klikt het niet? Dat is ook niet erg. Dan besluit je gewoon om niet verder te gaan. Via Dancematch gaan wij gewoon opnieuw op zoek.

Wil je meer informatie over dancematch? Neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op.

Hieronder staat een leuke vlog over dancematch. Elisa vertelt in het kort hoe dancematch werkt. Ze laat zien hoe het werkt en hoe wij onze danskoppels uitnodigen. Daphne en William delen hun ervaring m.b.t. dancematch. Ze dansen inmiddels 2 jaar samen en hebben het nog er naar de zin bij Swing-inn.

Enjoy the rhythm!