Jullie eerste dans

Willen jullie op jullie grote dag een spetterende openingsdans en nét ietsje anders dan normaal, dan zijn jullie bij Swing Inn aan het goede adres!

De grote dag is aangebroken en het huwelijksfeest wordt officieel geopend door de band. Iedereen weet dat jullie niet zulke grote dansers zijn, dus jullie krijgen geen aandacht. Maar dan!… totaal onverwachts zwieren jullie de dansvloer op om een swingende openingsdans te presenteren.

Klinkt wel leuk? Geen probleem, bij Swing-inn leren we jullie in korte tijd alles wat je moet weten om de openingsdans van jullie dromen te dansen. Jullie kunnen kiezen uit 2 opties: op maat of de standaard dans.

Openingsdans op maat:

Wij kunnen je verder helpen met iedere stijl die jullie maar aanspreekt, variërend van moderne dans, hiphop, dancehall, tot diverse stijldansen (of juist een combinatie van diverse stijlen!).

De dans kan bestaan uit 1 liedje of juist meerdere. In een eerste gesprek kan er besproken worden wat jullie wens is en wat bij jullie past – op basis hiervan kan er een inschatting worden gemaakt hoeveel lessen er nodig zijn en de bijbehorende kosten.

Dat is het moment dat we besluiten met elkaar door te gaan.

Bij Swing Inn kan iedere openingsdans – samen met jullie – op maat worden aangeboden! Neem gerust eens contact op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Klik hier om jouw wensen kenbaar te maken.

Openingsdans standaard:

Liever een eenvoudige dans met niet al te veel variaties en moeilijke danspassen? Ook dit kan bij Swing-inn.

In 4 of 8 weken tijd leren jullie een leuke Disco-fox of Salsa.
Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een GRATIS DAGPAS!

Enjoy the rhythm!

Meer info: www.openingsdans.nl