Jullie openingsdans voor de bruiloft

openingsdans bruiloft

openingsdans bruiloft

Willen jullie op jullie grote dag een spetterende openingsdans en nét ietsje anders dan normaal, dan zijn jullie bij Swing Inn aan het goede adres! Een openingsdans op jullie speciale dag is de perfecte manier om het trouwfeest te openen.

Voor veel bruidsparen is dit een enorm speciaal moment van de trouwdag, maar het brengt vaak ook de nodige zenuwen met zich mee. Je krijgt namelijk alle aandacht van de gasten. Daarom geeft het de meeste newly weds een beter en meer zelfverzekerd gevoel als ze van tevoren de bruiloftsdans al uitgekozen en geoefend hebben.

De grote dag is aangebroken en het huwelijksfeest wordt officieel geopend door de band. Iedereen weet dat jullie niet zulke grote dansers zijn, dus jullie krijgen geen aandacht. Maar dan… totaal onverwachts zwieren jullie de dansvloer op om een swingende openingsdans te presenteren.

Klinkt dat niet leuk? Geen probleem, bij Swing-inn leren we jullie in korte tijd alles wat je moet weten om de openingsdans van jullie dromen te dansen. Jullie kunnen kiezen uit 2 opties: de standaard openingsdans of de openingsdans opmaat.

In beide gevallen is het een kwestie van veel oefenen. Oefenen is belangrijker dan les volgen. Het automatiseren zorgt voor souplesse en een goede uitstraling.

Openingsdans standaard:

Liever een eenvoudige dansles voor de bruiloft met niet al te veel variaties en moeilijke danspassen? Ook dit kan bij Swing-inn. In 4 of 8 weken tijd leren jullie, in een groep, een leuke Disco-fox, Salsa of Bachata.

Contributie groepslessen:
Het lesgeld voor 4 lessen bedraagt: €60,– per persoon
Het lesgeld voor 8 lessen bedraagt: € 90,– per persoon
Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier en vraag naar onze eerstvolgende startdatum.

Openingsdans op maat:

Wij helpen je graag verder met iedere stijl die jullie maar aanspreekt, variërend van moderne dans, hiphop, dancehall, salsa tot diverse stijldansen (of juist een combinatie van diverse stijlen!).

De dans kan bestaan uit 1 liedje of juist meerdere. In een eerste gesprek kan er besproken worden wat jullie wens is en wat bij jullie past – op basis hiervan kan er een inschatting worden gemaakt hoeveel lessen er nodig zijn en de bijbehorende kosten. Dat is het moment dat we besluiten met elkaar door te gaan.


Losse privélessen
De kosten voor privélessen: dit zijn de kosten per koppel voor de zaalhuur en het inhuren van de instructeur.
15 minuten € 50,–
30 minuten € 72,50
45 minuten € 87,50
60 minuten € 95,–
Klik hier hier om jouw privéles aan te vragen. 

Privéles pakketten:
De kosten voor privéles pakketten: dit zijn de kosten per koppel per uur voor de zaalhuur en het inhuren van de instructeur.
Als jullie een pakket van vier lessen wensen dan rekenen wij elke keer het losse les tarief behalve de vierde les. Hier ontvangen jullie € 25,- korting. Het pakket kost dan € 355,-.
Als jullie een pakket van acht lessen wensen dan rekenen wij elke keer het losse les tarief behalve de vierde les. hier ontvangen jullie € 25,- korting en de achtste les ontvangen jullie € 75,- korting. Het pakket kost dan € 660,-
Klik hier om jouw privéles pakket aan te vragen.

Bij Swing Inn kan iedere openingsdans – samen met jullie – op maat worden aangeboden! Neem gerust eens contact op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Klik hier om jouw wensen kenbaar te maken.

Enjoy the rhythm!

Meer info: www.openingsdans.nl