hiphop advanced

HipHop Advanced 6 t/m 13 jarigen:

Ben je in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen.
Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze HipHop Advanced danslessen!

Wij bieden kinderen een leuke ervaring op het gebied van het ontwikkelen en coachen in streetdance en hiphop. Deelname aan en plezier hebben in onze hiphop danslessen, met daarbij het creëren van een groep die samen op een hoger niveau willen dansen is ons gezamenlijke doel.
Daarnaast kunnen ze ervoor kiezen om wedstrijd te dansen en Nederland te vertegenwoordigen op internationale wedstrijden.

Heb jij interesse? Kom dan graag eens kijken op maandag om 17:15 uur bij Kelly.

Vraag hier jouw gratis dagpas aan.

HipHop Advanced 13+:

Deze hiphop danslessen zijn bedoeld voor dansers vanaf 13 jaar, die de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen. De les zal beginnen met een stevige warming-up gevolgd door rek/strekoefeningen en buikspieroefeningen. Vervolgens wordt er een choreografie aangeleerd die in detail is uitgewerkt om verdieping van de hiphop te krijgen.
Via deze les is het ook mogelijk om geselecteerd te worden voor het wedstrijdteam.
Wij bieden tieners een leuke ervaring op het gebied van Streetdance en HipHopdans. Heb jij interesse? Kom dan graag eens kijken op donderdag om 16:45 uur bij Roxanne.

Vraag hier jouw gratis dagpas aan.

Wedstrijddansen bij Swing-inn

Swing-inn heeft een hiphop wedstrijdgroep en een aantal Duo’s. Zij gaan regelmatig op wedstrijd bij de IDO en de UDO. Lijkt het jou ook leuk om landelijk wedstrijden te dansen dan neem kom een keer kijken op onze training op donderdag om 17:45 uur. Vraag naar Roxanne of Kelly en zij kunnen je alles vertellen over de training, de wedstrijden en de extra kosten.

Enjoy the rhythm! 

Jeugdcultuurfonds:
Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen. Hier kunnen ouders vergoedingen aanvragen m.b.t. het lesgeld en e.v.t. wedstrijdkleding.