Hiphop Streetdance voor kids

Onze Hiphop Streetdance Kids schitteren zoals de sterren in coole videoclips! Het zijn echte hiphoppers met een stoere uitstraling. Ze maken kleine krachtige bewegingen met snelheid en hebben een perfect gevoel voor ritme. Kom snel naar de streetdance kids groepen kijken tijdens onze hiphop danslessen. Deze groepen zijn ingedeeld naar leeftijd, dus er is altijd een groep waar je in past.

Kom vrijblijvend eens kijken of klik om je aan te melden voor een gratis dagpas.

Hiphop Streetdance danslessen

Begin jaren tachtig verschenen er veel dansen in de straten van New York. Dit is de oorsprong van de naam hiphop. Dansers dragen tijdens de uitvoeringen meestal stevige, extra grote kleding. In de ruime kleding kun je vrij bewegen en je kunt ook met kleding spelen. Deze dansstijl heeft een grote invloed op mode, videobewerking, graffiti, dj’s en rappers. Pas in 1990 werd streetdance populair in Europa en is nu niet meer weg te denken in de danswereld.

Swingen in Heerlen en Landgraaf tijdens onze Hiphop Streetdance les

Is jouw kind een écht podiumbeest? In de omgeving van Heerlen en Landgraaf kun je op hiphop en streetdance dansles! Swing-Inn geeft hiphop danslessen voor kinderen, maar ook voor tieners en adults. Wij geven in Heerlen in onze eigen locatie les maar ook in Landgraaf kun je meer dan 15 jaar bij Zaal “An de Koel” terecht. Tijdens onze danslessen voor kinderen besteden we aandacht aan de nieuwste populaire danstrends, van popmuziek tot homedansen, van lyrische muziek tot old school, je krijgt de ultieme danservaring!

Hiphop danslessen als hobby voor kinderen

Bijna elk kind is gek op dansen en sporten. Ze zijn bijna onhoudbaar en zijn ritmisch op het ritme bewogen. De keuze en interesse in danshobby’s ontstaat ​​meestal van nature bij kinderen die van muziek houden. Een verscheidenheid aan dansstijlen maken het voor kinderen en ouders gemakkelijk om voor elke dansvoorkeur de juiste dansles te vinden. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek of streetdance iets voor jou is!

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen.

Enjoy the rhytym