kleuterdansen-swing-inn

Kleuterdansen op zaterdag bij Swing-inn – 4 tot 6 jaar 
De kleuterdans liedjes zijn afgelopen. “Zoek maar een plekje in de zaal, want we gaan een nieuw dansje leren!” De instructeur klapt in haar handen en de kinderen doen vrolijk mee. “Goed zo! Nu zwaaien we met onze armen en roepen we: ‘Hallo!’” De kids dansen en zingen enthousiast mee, hun oogjes glinsteren van plezier.

Wat is kleuterdansen?
Al spelend leren dansen! Bij het dansspel worden de danspasjes telkens herhaald. Zo leren de kinderen onze kleuterdansen beter herkennen en onthouden. “Het is tijd voor het standbeeldspel! Als de muziek klinkt wil ik alle kinderen op de dansvloer zien dansen. Let op! Jullie moeten stilstaan als de muziek stopt. Wie er beweegt is helaas uit het spel. Wie er als laatste overblijft, is de winnaar!”

Kom vrijblijvend eens kijken of klik hier om je aan te melden voor een gratis dagpas.

Kleuters zijn een stuk meer ontwikkeld dan peuters en hebben daarom meer behoefte aan andere vormen van beweging. Tijdens de danslessen voor kleuters, zijn de lessen met name visueel ingesteld. Onze dansdocenten hebben verschillende thema’s ontworpen door middel van creatief denken. De kids hebben daarom veel mogelijkheden om hun fantasie en expressiviteit te uiten.

Enjoy the rhythm!

Stichting Leergeld:
Stichting leergeld is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen. Door een vergoedingsregeling is dit echter wel mogelijk. Klik hier voor meer informatie.