Streetdance

Streetdance

Tijdens deze lessen kun je helemaal uit je dak gaan op de nieuwste muziek met de gaafste moves! Je leert de juiste technieken en danspassen je het meeste plezier beleeft en de show steelt.. We hebben lessen voor verschillende leeftijdscategorieën, en daarnaast wedstrijd lessen. Streetdance wordt vaak op snelle muziek gedanst en het is een combinatie van techniek, pasjes en ritme. Bij deze dans wordt er meer gefocust op een choreografie dan op freestylen.

Streetdance lessen bij Swing-Inn

Bij Swing-inn zijn er verschillende instructrices die allemaal op hun eigen manier dansen. Om erachter te komen welke dansstijl het beste bij jou past, kun je naar alle lessen komen kijken en een proefles volgen. In alle lessen staat fun centraal, maar je leert natuurlijk ook basistechnieken en danspassen die we vervolgens steeds gaan uitbreiden. De sfeer tijdens de lessen is heel informeel, we willen graag met zijn allen plezier maken en iedereen is welkom! We hebben lessen voor diverse leeftijdscategorieën:

• Streetdance kids
• Streetdance teens
• Streetdance adults
• Streetdance wedstrijd

Wat is Streetdance?

Deze dans is in de jaren ’80 in de buitenwijken van New York ontstaan. In Europa brak de dans echter pas in de jaren ’90 echt door. Het is een dans die bekend staat om energie, creativiteit en ritmegevoel. Over het algemeen wordt de dans staand uitgevoerd. Bij streetdance wordt er in tegenstelling tot hiphop meer gebruik gemaakt van herhalende bewegingen in een choreografie.

Wil je graag kijken of deze les bij jou past? Vraag dan een gratis dagpas aan!