Wat is Feminine Dance?

De titel van deze les zegt het al ‘Feminine’, oftewel ‘Vrouwelijk’. Tijdens deze dansles leer je om vrouwelijk, sierlijk en zeker ook krachtig te bewegen op de muziek. Voel je sterk en zelfverzekerd en ontdek hoe jij tijdens het dansen je vrouwelijkheid in de strijd kunt gooien.

De Feminine Dance les dans je individueel (je hebt dus geen danspartner nodig om mee te doen), maar wel samen met een grote gezellige groep andere dames.

Welke dansstijlen komen bij Feminine Dance aan bod?

Tijdens onze Feminine dance les komen veel verschillende dans- en muziekstijlen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan burlesque, hiphop, dancehall, reggaeton, salsa, jazz of power pom. Elke maand kiezen wij een andere dansstijl en nieuwe muziek, waarbij je de ene keer wordt uitgedaagd om krachtig en sexy te bewegen en de andere keer juist sierlijk en vloeiend. We combineren danstechniek met styling en showmanship om zo van iedereen een goede danseres te maken. 

Hoe ziet een Feminine dance les eruit?

Feminine Dance is dus een zeer afwisselende les, maar onze choreografieën zijn er altijd op gericht om het beste bij jou naar boven te halen en je niet alleen vrouwelijk te laten dansen, maar je ook zo te laten voelen. Wil je dit ook ervaren? Kom gezellig met ons meedoen!

Jouw Feminine dance instructrices zijn: