Monique Kebeck

Hallo allemaal,

Ik ben Monique Kebeck en zoals de naam het al zegt, de vrouw van…

Moniekje ging in de jaren tachtig met collega’s op dansles en ja hoor, ze werd niet alleen verliefd op het dansen, maar ook op de dansleraar!

Menig uurtje heb ik dan ook op de dansvloer versleten en ben sinds 1995 (al ruim 27 jaar) samen met Richard de trotse eigenaar van Danscentrum Swing-inn.

Alhoewel je me nu niet meer zo vaak op de dansvloer vindt, geniet ik nog steeds van elk dansje wat ik maak. Of dat nu een dansje is met Richard, of met mijn vroegere danspartner, of met een van onze cursisten, het is en blijft gewoon héérlijk om te doen. Lekker bewegen en ontspannen op muziek is het mooiste wat er is.

Maar ook het dagelijks welkom heten van onze bestaande en nieuwe cursisten; hen voorzien van informatie; een babbeltje met hen maken en hen laten genieten van een lekker drankje tijdens of na de dansles. Het verzorgen van een gezellig avondje uit, heeft mijn eerste prioriteit. Kortom, de rol als gastvrouw past mij goed!

Swing-inn is een danscentrum voor jong en oud, voor alle doelgroepen, waar iedereen zich thuis voelt en geniet van het bewegen op muziek. Want dat is niet alleen fysiek, maar ook psychisch heel belangrijk en gezond om te doen.
Dat is waar Swing-inn voor staat.

Hoop je snel te zien op onze dansvloer!

Let’s dance and enjoy the rhythm!