Demi Kebeck

Hi! 🙋‍♀️ Ik ben @demikebeck 23 lentes jong, waarvan ik al 19 jaar enorm geniet van dansen. Als we het hebben over: de appel valt niet ver van de boom, ik ben de dochter van de eigenaren van Swing-inn, Richard en Monique Kebeck.

Op mijn 4de ben ik gestart met Streetdance, waarna ik op mijn 15de ben gestart met lesgeven. Tot op heden, 8 jaar later, is dit nog steeds mijn grootste passie!

Swing-inn ligt in Heerlen Centrum, maar wij geven ook dansles op een andere locatie! Ik ben de dansjuf van Landgraaf en geef de leerlingen van 6 tot en met 16 jaar dansles bij Wijkcentrum An de Koel in Schaesberg. Dit doe ik al heel veel jaren met heel veel plezier. Elke leeftijd is anders, dat maakt het zo speciaal.

Door het lesgeven heb ik het een en ander geleerd, zoals onder andere: alle leerlingen een warm gevoel geven dat ze welkom en gezien zijn, een plek te bieden waar ze graag zijn, energie geven voor 200%, de les boeiend en uitdagend maken, maar zo vormgeven dat de kinderen hetgeen ze nieuw geleerd hebben onder de knie hebben en altijd trots mogen zijn op zichzelf 💯💥💪 Uiteraard heb ik nog niet alles benoemd, zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dit geeft echter wel al een mooi beeld van wie ik ben als (dans)juf. Kortom een (dans)juf die met heel veel liefde en enthousiasme van elke les en alle kinderen geniet en er altijd een ‘feestje’ van maakt! De kinderen komen met veel plezier naar de dansles en gaan met een nog grotere glimlach weer terug naar huis.

Ik benoem hierboven expres (dans) tussen haakjes. In juni 2021 heb ik met heel veel trots mijn diploma HR Business Studies behaald. Echter heb ik mijn droom gevolgd en ben ik in september 2021 gestart met de deeltijd opleiding PABO!

Dans, zit in mijn bloed. Werken met kinderen, vind ik fantastisch. Dansjuf zijn, maakt het hele plaatje compleet.

Kom je een keertje mee doen in Landgraaf? Je bent van harte welkom! Neem eens een gratis proefles, alleen even kijken, alles kan. Ik zie je dan!